Vennebyen på Storytel

Vennebyen inntar Storytel med 4 nye titler

Fra og med i dag kan du lytte til enda flere bøker fra Vennebyen på Storytel, og vi gleder oss over å kunne tilby hele 4 titler til alle nye og gamle fans! Hos Storytel kan barna kose seg med innleste versjoner av bøkene våre, og lytte til dem helt ubegrenset, om og om igjen!

 

Søppelmysteriet & Forsvunnet i Venneskogen

CAPPELEN DAM

 Denne boken er 2-i-1, og er vår første tittel på Storytel. Lytt til den spennende historien der Apa løser Søppelmysteriet og i tillegg den litt skumle historien der Morten, Mia og Jumpi går seg vill i Venneskogen!

Tilgjengelig nå

Registrer deg hos Storytel her

 

 

 

 

Apa og rockemysteriet 

Apa drømmer om å bli rockestjerne og spiller el-gitar både tidlig og sent. Så en dag forsvinner gitaren hans, og Apa må ta i bruk alle sine ferdigheter som detektiv for å finne tyven. Men det viser seg å være en helt annen tyv enn det han trodde det var …

Tilgjengelig nå

Registrer deg hos Storytel her

Sykkelaction

Det er full fart i Venneskogen! Apa og de tre vennene Morten, Mia og Jumpi tester ut sykkelløypene i Venneskogen. Det er høye hopp og bratte bakker. Når Apa og Spark skal ta et siste hopp, går det galt. Klarer de tre vennene å holde hodet kaldt og sørge for at Apa får den hjelpen han trenger?

Tilgjengelig nå

Registrer deg hos Storytel her

Gratulerer med dagen, Snorkus

Det er femten år siden Snorkus ble med i brannvesenet i Vennebyen og vennene hansforbereder en stor fest. På vei til å slukke en brann får Snorkus motorstopp … Er han blitt for gammel til å være brannbil?

Tilgjengelig nå

Registrer deg hos Storytel her

Jumpi vil bli brannmann

Jumpi drømmer om å bli brannmann og er ofte på brannstasjonen for å møte heltene sine. En dag mens han drømmer seg bort i kurven til Elfie må Snorkus rykke ut, og plutselig er det Jumpi som står i kurven og ikke Elfie. Kan dette gå bra?

Tilgjengelig nå

Registrer deg hos Storytel her

Søk