Vennebyen på Storytel

Lydbøker er en stor del av hverdagen til mange barn! Vi er stolte over å kunne tilby hele 9 titler fra Vennebyen allerede innlest og klar. 

Hos Storytel kan barna kose seg med bøkene våre, og lytte til dem helt ubegrenset, om og om igjen!


Søppelmysteriet & Forsvunnet i Venneskogen

Denne boken er 2-i-1, og er vår første tittel på Storytel. Lytt til den spennende historien der Apa løser Søppelmysteriet og i tillegg den litt skumle historien der Morten, Mia og Jumpi går seg vill i Venneskogen!Apa & Rockemysteriet

Apa drømmer om å bli rockestjerne og spiller el-gitar både tidlig og sent. Så en dag forsvinner gitaren hans, og Apa må ta i bruk alle sine ferdigheter som detektiv for å finne tyven. Men det viser seg å være en helt annen tyv enn det han trodde det var …Sykkelaction i Venneskogen

Det er full fart i Venneskogen! Apa og de tre vennene Morten, Mia og Jumpi tester ut sykkelløypene i Venneskogen. Det er høye hopp og bratte bakker. Når Apa og Spark skal ta et siste hopp, går det galt. Klarer de tre vennene å holde hodet kaldt og sørge for at Apa får den hjelpen han trenger?


Gratulerer med dagen, Snorkus

Det er femten år siden Snorkus ble med i brannvesenet i Vennebyen og vennene hansforbereder en stor fest. På vei til å slukke en brann får Snorkus motorstopp … Er han blitt for gammel til å være brannbil?Jumpi vil bli brannmann

Jumpi drømmer om å bli brannmann og er ofte på brannstasjonen for å møte heltene sine. En dag mens han drømmer seg bort i kurven til Elfie må Snorkus rykke ut, og plutselig er det Jumpi som står i kurven og ikke Elfie. Kan dette gå bra?


Jakten på snømonsteret

Julen nærmer seg i Vennebyen. Morten, Mia og Jumpi har startet juleferien og på vei hjem ser de noen gigantfortspor. Hva kan det være? Et snømonster? En Yeti? De starter jakten. Hvem skjuler seg bak de store fotsporene ...?

Helten som reddet jula

Endelig snør det. Det har lavet ned hele natten, og det er bra for jula er like rundt hjørnet. Og det er vel ingen som ikke vil ha hvit jul?

Jul i Vennebyen

Det er julaften, og alle i Vennebyen forbereder seg til kveldens store julefest. Treet skal tennes og Apa har fått i hemmelig oppdrag å være julenisse. Men hva skjer når også flere vil være nisse? Denne Vennebyen-fortellingen byr på varm julestemning, humor og en overraskende avslutning.

Søk