Nytt realitykonsept - Farmen Kids

Nyheten er ute, og vi gleder oss til å komme i gang! Til høsten er det duket for historiens første «Farmen Kids». 13 ivrige barn fra hele Norge, i alderen 4-13 skal reise 100 år tilbake i tid og drive en gård! Gaute Grøtte Grav blir programleder, og Apa blir stuntreporter og sidekick!

 

Som dere kunne lese i gårsdagens VG har Gaute Grøtta Grav og Vennebyen gått sammen om å lage et nytt realitykonsept, Famen Kids. Det ble i forrige uke kjent at Gaute slutter i Farmen-Kjendis, og årsaken er at han nå vil prioritere en ny stor satsning.
- Dette blir en helt ny type utfordring, humrer Gaute som tidligere ikke er vant til å ha med så unge deltakere.
- De får grundig opplæring i grunnleggende gårdsdrift, og et støtteapparat med voksne omsorgspersoner skal bo på gården samtidig. De skal derimot klare det aller meste selv, informerer Gaute.

Programdirektør i TV2, Jarle Nakken sier i en kommentar at med et nytt konsept kommer også store forventninger. – Men i dette tilfellet vet vi ikke hvordan det kommer til å gå. Barn er uforutsigbare, men det er jo også det om gjør dette så spennende.

 

Faksimile fra gårsdagens VG.

 

- Vi gleder oss masse til dette, sier kanaldirektør Trygve Rønningen. - For å tiltrekke oss de yngste seerne har vi måttet tenke helt nytt. Konkurransen om seerne er hardere enn noensinne, og vi håper med dette at vi kan skape noen seer-opplevelser som fenger 3-4 generasjoner samtidig. 
Premieren er satt til 31 oktober 2019, og innspillingen starter på et gårdsbruk utenfor Hamar 3 juni. 

Søk