En fantastisk 2019 turnè er over 🥰

 

Kjære alle publikummere!
Tusen takk for oss! (For i år
😊)

 

Vennebyen og forestillingen Apa & Rockemysteriet har i år turnèrt over hele Norge, og vi har besøkt 10 av de største kultur- og konserthusene som finnes i Norge!

Vi har på denne turnèen hatt anledning til å underholde små og store barn, deres foreldre og besteforeldre, onkler og tanter! Vi føler oss privilegert som har fått denne muligheten, og det har vært en sann glede å se alle de forventningsfulle små ansiktene i det de ser sine helter på scenen for første gang!

For mange barn er dette det aller første teaterbesøket de har, og det har vært vår oppgave å gjøre dette til en så god opplevelse som mulig! Teaterscenen er en utrolig fin plass å formidle gode verdier, og det er knyttet en helt egen forventning til besøket. Barna gleder seg i uker og måneder, og vi har vært veldig bevisst på at dette er en dag barna skal huske lenge😊

Publikummet har vært helt utrolig alle stedene vi har besøkt, og kulturhusene har tatt godt imot oss over hele Norge! Dette har gitt mersmak og vi har veldig lyst til å komme oss ut på veien igjen med en gang!

Det blir noen arrangement med Apa & Rockemysteriet i 2020, og disse blir offentligjort om kort tid.
Er du i et kulturhus som ønsker besøk av Vennebyen? Gi oss en lyd da vel på info@cityoffriends.com 💌

 

Her er en video og noen bilder fra vår reise, og vi håper å se mange av dere snart igjen:)

 

Søk