Apa & Rockemysteriet - Stavanger

"Apa & Rockemysteriet" i Stavanger Konserthus - Kuppelhallen!

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

 

 

Dato: 22 september
Tid:
Kl 12 & kl 15
Billettpriser: Fra kr 200,-
Barn under 2 år kan om ønskelig sitte på fanget til en voksen (trengs eget sete må det kjøpes billett).
Rullestol/følge? Ledsager har fri entré på alle forestillinger. Rullestolbilletter kan ikke kjøpes på nett, kun i billettskranken Tlf. 51 53 70 00 (1)
Varighet: Ca 65 minutter uten pause

 

 

Apa & Co er klar for nye eventyr i en helt ny forestillingen, tilrettelagt for kulturhus. På denne forestillingen får du møte enda flere av de kjente figurene fra Vennebyen. Utenom Apa, Ted og Elfie tar vi med oss både Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere!

«Apa & Rockemysteriet» skal på Norgesturnè og besøker 10 store kulturhus på veien! Forestillingen passer best for barn mellom 2-6 og deres foreldre/besteforeldre. Det blir mulighet for å møte karakterene etter forestillingen.

Vennebyen er en av Norges mest populære barne-serier, med ca. 2 millioner avspillinger på YouTube hver eneste måned. Gjennom serien fokuserer vi på å lære barna de grunnleggende verdiene som Vennskap, Samhold & Toleranse.

«Apa & Rockemysteriet» er en helt ny forestilling, skrevet av den anerkjente forfatteren Jimmy Hibbert (Byggmester Bob, Tøfferud, Jungel Hjul, Sauen Shaun mm). Vi tar med mange av sangene som barna kjenner godt, men samtidig kommer det mange nye gøye sanger!

Billettprisen er den samme for både voksen og barn, alle som skal inn i salen må ha gyldig billett for at vi skal holde oss innenfor brannforskriftene og rømningskapasitet. 

Vil du bli varslet på epost når billettsalget starter?
Meld deg på vårt nyhetsbrev 💌   

 

     

         

      Søk