APA gleder seg!!

Apa er utvalg til å være den offisielle maskoten til Sykkel VM i Bergen 2017, og lover masse god underholdning, lek og moro for alle barn i løpet av arrangementet!

 

Vennebyens karakterer blir dermed en viktig del av bybildet under VM i Bergensregionen 16.-24. september.  Avtalen innebærer blant annet at Vennebyen blir knyttet opp til barneaktivitetene under VM. Avtalen åpner også opp for produksjon og salg av kommersielle produkter.

 

Det bergensbaserte selskapet er også kjent for sine «live»-forestillinger som det vil bli elementer av fra scenene under arrangementet.

 

- Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Vennebyen. Vennebyen har en bred appell og vil bli et flott innslag på scenene under VM. Karakterene fra Vennebyen er kjent langt utenfor Norges grenser, og det vil også bli et fornøyelig gjensyn for våre gjester fra utlandet, sier president i Bergen 2017, Harald Tiedemann Hansen.

 

- Vi er stolt og glad for å bli valgt som maskot for Sykkel VM Bergen 2017. Vennebyen har sitt opphav i Bergen, vi kjenner byen og vet at dette arrangementet kommer til å bli en folkefest. Vennebyen ønsker å være med på å sette farge på festen og sørge for at også de minste barna blir invitert, sier Svein Andreassen, Daglig leder i Vennebyen.

 

Fakta Sykkel-VM
Ett av verdens største idrettsarrangement som finner sted i Bergensregionen fra 16.-24.september. I løpet av disse dagene skal det gjennomføres 12 konkurranser, det skal være åpningsseremoni, kulturprogram og flere publikumsritt. Det kommer 1150 utøvere fra mer enn 60 nasjoner. Det er forventet 500.000 tilskuere og 300 millioner TV-seere.

 

 

Apa håper at så mange barn som mulig har lyst å ta del i et av verdens største idrettsarrangement! 

 

 

Andre Nyheter